Som ni ser har vi en ny logotyp från och med idag. Nu påbörjar vi nämligen förvandlingen av vårt nya varumärke och namn Nätverket för Hållbart Näringsliv!

NMC, Näringslivets Miljöchefer, bildades redan 1994 som en partipolitiskt obunden ideell förening för företag och organisationer från hela Sverige som ville dela kunskaper, erfarenheter och idéer kring ett framgångsrikt, integrerat och proaktivt hållbarhetsarbete.

När NMC år 2014 firade 20-årsjubileum tog vi tillfället i akt att byta namn till NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv då det bättre speglade vår verksamhet och omfamnade fler yrkeskategorier än ”bara” miljöchefer.

Nu är vi redo att ännu en gång förändras och slutligen kapa förkortningen NMC som hängt med sedan 1994. Så tack NMC för denna tiden och varmt välkommen Nätverket för Hållbart Näringsliv!

I övrigt är nätverket sig likt. Vårt vision är ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart näringsliv – nationellt och globalt. Vårt ändamål är att stödja våra medlemsorganisationer i deras verksamhet och utveckling så att de bidrar till att visionen förverkligas.

Välkommen att följa med på vår resa och ytterligare utveckling av nätverket!

Om Nätverket för Hållbart Näringsliv

Nätverket för Hållbart Näringsliv är en ideell förening för företag och organisationer som vill utveckla sitt arbete inom hållbar affärsutveckling. Inom nätverket finns över 200 företag och organisationer inom olika branscher som tillsammans lyfter hållbarhetsfrågorna i näringslivet. Verksamheten består främst av frukostmöten, rundabordsmöten och paneldiskussioner om aktuella hållbarhetsfrågor för medlemmarna. Mötena hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö varav flertalet av mötena sänds direkt via webben.