Laddar Evenemang
Den 17 oktober är det dags för årets Hållbarhetsdag

Den 17 oktober bjuder Nätverket för hållbart näringsliv in till en dag med fokus på förändring, kunskap och samverkan samt prisutdelning av priserna Hållbart ledarskap och Årets hållbarhetsprestation.

Program och mer detaljer uppdateras successivt.

Hållbarhetsdagen är till för våra medlemmar och samarbetspartners.

Är du nyfiken på Nätverket för Hållbart Närlingsliv? – Bli medlem i Nätverket för Hållbart Näringsliv – eller läs mer här!

Övrig information

Anmälningar (medlemmar): Anmälningarna öppnar tisdag 15 augusti här via Eventbrite, men SPARA 17 OKTOBER REDAN NU I DIN KALENDER och häng på låset 15 augusti eller strax därefter om du vill säkra din plats. Anmälan för att delta på plats stänger senast tisdag 10 oktober, men kan bli fullt innan . Begränsat antal platser på plats.

Du som är hållbarhetschef, ta med din VD eller annan affärsansvarig. Vi fortsätter med ett grymt bra innehåll på Hållbarhetsdagen som riktar sig till flera roller!

Deltagare: Hållbarhetsdagen är gratis för medlemmar i Nätverket för Hållbart Näringsliv, och för vissa samarbetspartners.

Bli medlem i Nätverket för Hållbart Näringsliv – Läs mer här!

Avbokning: Anmäl förhinder eller att du inte närvarar via info@nmc.a.se senast 1 vecka innan 17 oktober (dvs 10 oktober). Hållbarhetsdagen 2023 kommer ha en ”no-show” avgift, vilket innebär att du/ditt företag blir fakturerad en avgift om du inte dyker upp eller inte anmäler förhinder i god tid.

Webbsändning: Länken till ev. webbsändning (del av Hållbarhetsdagen) skickas ut senast måndag 16 oktober på eftermiddagen.

Kontakt: Mejla till info@nmc.a.se.

Registrera