Agenda 2030

Detta event bidrar till helheten av de globala hållbarhetsmålen i förlängningen då uppmuntran till hållbarhet inom näringslivet bidrar till ökad medvetenhet och insikt i hållbarhetsfrågor.

De globala hållbarhetsmålen

Presentation

2022-09-07: Möt finalisterna till priset Hållbart Ledarskap 2022

Ett tydligt och engagerat ledarskap är en nyckelfaktor till ett hållbart näringsliv. Vi på Nätverket för Hållbart Näringsliv uppmuntrar och hyllar modiga företagsledare genom att dela ut vårt årliga pris Hållbart Ledarskap. Det har vi gjort i 20 år.

På detta webbinarium fick du tillfälle att träffa årets finalister. Vad kännetecknar deras ledarskap? Hur gör de för att få med sig sina medarbetare och andra intressenter? Hur integrerar de hållbarhet i affären? Hur ser de på framtidens hållbara företagande?

Priset Hållbart Ledarskap tilldelas personer som genom ett kompetent ledarskap har bidragit till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller samhället i stort. Insatsen ska präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet.

Prisutdelningen äger rum på Nätverket för Hållbart Näringslivs Hållbarhetsdag den 13 oktober 2022 då en slutgiltig vinnare kommer att koras.

Årets finalister

Finalister

2022 års finalister är:

Johan Knaust, VD, K2A Knaust & Andersson Fastigheter

Anna Elgh, VD, Svenska Retursystem

Thomas Östlund, VD, PROTOS