Presentations

Joakim Levin, VD, Nudie Jeans AB (Ingen presentation!)

Johanna Persson, VD, Berendsen Textil Service AB

Håkan Lundstedt, VD, Synsam Group AB

Mentimeterfråga

Video recording

Agenda 2030

Detta event bidrar till alla de globala målen i förlängningen då uppmuntran till hållbarhet inom näringslivet bidrar till ökad medvetenhet och insikt i hå¨llbarhetfrågor.

De globala hållbarhetsmålen

2020-09-10: I huvudet på tre hållbara ledare

Från inbjudan

Lyssna och inspireras av tre VD:ar som är slutkandidater till priset Hållbart Ledarskap 2020!

Ett tydligt och engagerat ledarskap är en nyckelfaktor till ett hållbart näringsliv. Vi på NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv uppmuntrar och hyllar modiga företagsledare genom att dela ut vårt årliga pris Hållbart Ledarskap. Det har vi gjort i 20 år.

2020 års slutkandidater är:

Joakim Levin, VD, Nudie Jeans AB
Johanna Persson, VD, Berendsen Textil Service AB
Håkan Lundstedt, VD, Synsam Group AB

Kom och inspireras av dessa framgångsrika företagsledare! Vad kännetecknar deras ledarskap? Hur gör de för att få med sig sina medarbetare och andra intressenter? Hur integrerar de hållbarhet i affären? Hur ser de på framtidens hållbara företagande?

Priset Hållbart Ledarskap tilldelas personer som genom ett kompetent ledarskap har bidragit till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller samhället i stort. Insatsen ska präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet. Årets tre slutkandidater offentliggörs den 10 juni.

Prisutdelningen äger rum på NMC:s galamiddag i Stockholm den 15 oktober 2020 då en slutgiltig vinnare kommer att koras. Galan är öppen för medlemmar och speciellt inbjudna gäster. Läs mer och anmäl dig här!

Varmt välkommen önskar

Lovisa Lönegren, generalsekreterare för NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv